RSS

Jalan-jalan cari makan : Nasi Lemak Ujang

10 Jun

Assalam!

Ha. Entry pasal makan ja…ramai yang bagi sambutan..terutamanya hujung minggu. Hehe..

Ok. Minggu ni, nak tulis ‘review’ pasal Nasi Lemak Ujang. Nasi lemak ujang ni, terletak di Taman greenwood, berdekatan dengan kawasan dataran templer dan stadium Selayang. Nak tahu alamat penuh? Ha..tengok gambar kat bawah:

Nasi Lemak

Nasi Lemak Ujang

Bagi tekak saya, nasi lemak Ujang memang best! Lauk yang dihidangkan juga sedap. Tapi mungkin sambalnya agak berminyak.

Nasi Lemak

Nasi Lemak Ujang dengan ayam goreng berempah

 

Ok. Selamat mencuba!

Advertisements
 
2 Comments

Posted by on June 10, 2012 in 1Malaysia, Makan-makan, Nasi Lemak, Uncategorized

 

Tags: , , , , , ,

2 responses to “Jalan-jalan cari makan : Nasi Lemak Ujang

  1. sue anna

    February 7, 2013 at 2:33 pm

    saya suka nasi lemak ujang ni,banyak variasi lauknya,paling suka rendang limfa.sambalnya juga terasa bilisnya dan tak kedekut bilis,mmg admire la rasa sambalnya itu.

     
    • thexcel

      February 11, 2013 at 11:29 pm

      Assalam

      Suriani, setakat ni, tempat borong tudung yang saya tahu, sekitar Jalan TAR, di Kenangan Wholesale City, Bandar Baru Bangi.

       

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: