RSS

Restoran Tuuu…dia Pak Tam mengorak selangkah lagi ke hadapan!

16 Jan

Bagi yang tinggal di area Selayang, sebut ja nama Restoran Tuuu…dia Pak Tam, mesti terbayang-bayang pelbagai menu yang dihidangkan. Di Selayang, restoran ni terletak di Dataran Templer, Selayang, berdekatan dengan Stadium Selayang. Antara menu yang famous di sini adalah nasi kandar, mee rebus, bihun sup, cendol, ikan bakar dan lauk campur pada waktu tengahari.

Cawangan Restoran Tuuu...dia Paktam di R&R Tapah

Semasa balik ke utara baru-baru ni, saya ternampak satu cawangan restoran ni sedang disiapkan di R&R Tapah arah utara. Keluasan restoran Pak Tam di sana agak luas, dengan perabot yang agak menarik. Nampaknya, Pak Tam dah semakin berjaya! Sampai ke lebuhraya cawangannya di buka! Dari berniaga di tepi jalan, ke restoran, dan akhirnya ke lebuhraya! Tahniah Pak Tam!

Advertisements
 
3 Comments

Posted by on January 16, 2012 in Makan-makan, Nasi Kandar, Perniagaan, Restoran

 

Tags: , , , , , , , ,

3 responses to “Restoran Tuuu…dia Pak Tam mengorak selangkah lagi ke hadapan!

  1. Khidhir

    January 20, 2012 at 1:00 pm

    wah. macam best je. nanti g slayang boleh try la.

     
  2. ely

    February 9, 2012 at 3:04 pm

    makanan mmg best…. tapi layanan dari pekerja dia yg x best….. x respect customer langsung….. baru ja singgah mkn dekat R&R Tapah ahad lepas….. rasa mcm nak lempang ja budak pompuan yg ambik order tu…..

     
    • thexcel

      February 10, 2012 at 12:41 am

      Ely,

      Tu la, kadang-kadang peniaga atau pemilik restoran kena latih pekerja diorang dalam hal menjaga pelanggan. Mngkin xsemua pekerja dia macam tu, tapi kerana nila setitik, rosak dusu sebelanga.

       

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: